tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post3008230421273636979..comments2023-08-27T11:58:53.791+02:00Comments on Muskátli Büfé: Birsalma project I. - lekvárMuskátli Büféhttp://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-84191669542715280852015-10-28T11:32:09.219+01:002015-10-28T11:32:09.219+01:00Örülök, hogy segíthettem :) Nekem különben pirosas...Örülök, hogy segíthettem :) Nekem különben pirosas színben jobban tetszik!Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-31127299688854673082015-10-28T09:37:07.673+01:002015-10-28T09:37:07.673+01:00Tegnap ismét birsalmáztam és azt vettem észre, hog...Tegnap ismét birsalmáztam és azt vettem észre, hogy ha kicsit tovább fő a szirup, akkor kezd színeződni. Köszi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-25649242425498611412015-10-26T19:46:55.209+01:002015-10-26T19:46:55.209+01:00Szerintem a cukor karamellizálódásától lesz piros....Szerintem a cukor karamellizálódásától lesz piros. Épp a hétvégén készítettem egy újabb adag birsalma-sajtot és az első főzés után nem szilárdult eléggé. Újra főzés - ekkor már szilárdult, de a cukortól szép színt kapott. Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-29651288859317731362015-10-26T14:08:49.047+01:002015-10-26T14:08:49.047+01:00A rozsdamentes fazektól nem színeződött el a birs?...A rozsdamentes fazektól nem színeződött el a birs? Én kompótot csináltam rozsdamentesben és szinte piros lett. Egy másik alkalommal már nem kockáztattam, fehér zománzottat használtam és szép sárga lett a színe. ÍA birs ugyanazona fán termett. ÉvaAnonymousnoreply@blogger.com