tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post4098425405444138051..comments2023-08-27T11:58:53.791+02:00Comments on Muskátli Büfé: Szilvalekvár cukor nélkülMuskátli Büféhttp://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-72554630631960290702013-09-01T13:29:13.530+02:002013-09-01T13:29:13.530+02:00Kedves Magdi, köszönöm a bizalmat - bízom benne, h...Kedves Magdi, köszönöm a bizalmat - bízom benne, hogy sikerülni fog! Sok sikert és várom a beszámolót! ÁgiMuskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-41459282380865655052013-08-31T23:33:22.385+02:002013-08-31T23:33:22.385+02:00Kedves Muskátli Büfé !
Tudom, hogy már 2013. augus...Kedves Muskátli Büfé !<br />Tudom, hogy már 2013. augusztus van, de hála az Égieknek<br />idén is van szilva és a Te recepted szerint főzöm holnap <br />a lekvárt........., majd megírom milyen lett.....és köszönöm, a gyermekkori visszaemlékezést, remélem sokunk<br />örömére.............:-) Üdv. MagdiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-19482909190727245202012-09-13T11:32:49.040+02:002012-09-13T11:32:49.040+02:00Kedves Éva! Nagyon örülök, hogy emlékeket idéztem ...Kedves Éva! Nagyon örülök, hogy emlékeket idéztem Neked! Nem szabad elfeledni a gyökereket, hálával tartozunk értük. ÁgiMuskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-69733110055201020022012-09-12T18:29:32.614+02:002012-09-12T18:29:32.614+02:00Ma ismét elolvastam a bejegyzésedet, mert akár én ...Ma ismét elolvastam a bejegyzésedet, mert akár én is írhattam volna. Nálunk is így zajlott az élet gyerekkoromban. Mostanság - lehet, hogy a korom miatt - egyre többet gondolok vissza. És nekem is vannak otthonról hozott pehely takaróim és párnáim. Télen nem is tudok más takaró alatt aludni. Köszönöm a bejegyzésedet. Üdvözöllek. ÉvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-5572859020005839822012-09-05T12:27:48.582+02:002012-09-05T12:27:48.582+02:00Kedves Éva! Én csak magoztam és főztem és kavartam...Kedves Éva! Én csak magoztam és főztem és kavartam és főztem és kavartam és főztem.Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-87430001911202115702012-09-05T11:06:26.125+02:002012-09-05T11:06:26.125+02:00É ebbe se ecet, se cukor nem kell? ÉvaÉ ebbe se ecet, se cukor nem kell? ÉvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-74637784337405490342012-08-07T10:20:23.280+02:002012-08-07T10:20:23.280+02:00Köszönöm - ezt végig keverni kell, de megérte - ol...Köszönöm - ezt végig keverni kell, de megérte - olyan, igazi :)Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-69715435806221454652012-08-07T10:00:34.818+02:002012-08-07T10:00:34.818+02:00csodálatos.... !!!!! <3 emlékszel régen hogy cs...csodálatos.... !!!!! <3 emlékszel régen hogy csináltam..?? oké, nem egészen cukor nélkül 10 kg szilva alá egy nagy fazékba 1 dl ecet,tetejére 1 kg cukor, TILOS keverni.. fel takarék-takarékjára.. és lehet menni aludni...8 óra múlva felére esik... de utána ha egyszer is megkevered, már végig keverni kell .. a kedvelt sűrűség.. mindenkire rá van bízva...Anonymousnoreply@blogger.com