tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post7785854012078056882..comments2023-08-27T11:58:53.791+02:00Comments on Muskátli Büfé: Házi ételízesítőMuskátli Büféhttp://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-51313622486544386372013-10-15T08:52:01.808+02:002013-10-15T08:52:01.808+02:00Nagyon örülök! Sok sikered legyen a vele készült é...Nagyon örülök! Sok sikered legyen a vele készült ételekkel (is) :)Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-38646521338989323432013-10-15T00:52:07.985+02:002013-10-15T00:52:07.985+02:00Nagyon jó! Csináltam tavaly is, elállt hűtőben 1 é...Nagyon jó! Csináltam tavaly is, elállt hűtőben 1 évig. Pont most fogyott el, mikor friss zöldségekből új adagot tudtam készíteni! :-) Szinte mindenbe jó! (Sok zöldség alapú ételt készítek.) - Köszi! FeriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-26675331338809392342012-09-04T12:06:07.555+02:002012-09-04T12:06:07.555+02:00Szia Éva! Örülök, hogy tetszik - szerintem elégede...Szia Éva! Örülök, hogy tetszik - szerintem elégedett leszel az eredménnyel. Én most hűtőben tartom, de tesztelem normál szobai körülmények között is; szerintem bírnia kell.Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-84656684228842302612012-09-04T09:50:24.281+02:002012-09-04T09:50:24.281+02:00Szia. Nagyon jól néz ki és nagyon jól hangzik. Ki ...Szia. Nagyon jól néz ki és nagyon jól hangzik. Ki fogom próbálni. Csak még azt mond meg, hogyan tárolod, mert modern lakásban itt énfelém nincs spájz, csak a jégszekrényben van hideg.<br /><br />Elöre is köszönöm a választ ÉvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-64360091351080667752012-07-30T23:52:52.032+02:002012-07-30T23:52:52.032+02:00Köszönöm még egyszer az ötletet!!! Tessék pihenni!...Köszönöm még egyszer az ötletet!!! Tessék pihenni!Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-62434462272342530972012-07-30T21:40:27.071+02:002012-07-30T21:40:27.071+02:00Jaj, örülök, hogy bejött. És tényleg ipari mennyis...Jaj, örülök, hogy bejött. És tényleg ipari mennyiséget érdemes belőle készíteni. Én tavaly ajándékba is készítettem, hogy minden fontosam inkább ilyet használjon, mint valami művackot. <br />És igen, ha úgy használjátok, hogy az étel készítésekor picit megfuttatjátok olajban vagy zsírban, akkor sokkal intenzívebb lesz. Egy fontos van még, hogy ez nagyon sós, így az étel sózásakor erre nagyon kell figyelni!szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-34814574701134027482012-07-26T13:33:59.541+02:002012-07-26T13:33:59.541+02:00Gabóca, a pucolás nekem sem esett túl jól, de az e...Gabóca, a pucolás nekem sem esett túl jól, de az eredmény megérte. Valamit valamiért agy okosság erre is igaz :) A "friss" meg vicces, de mégsem főtt :)Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-59466284973981195702012-07-26T12:43:20.837+02:002012-07-26T12:43:20.837+02:00Ki kell próbálni, mert jól hangzik,,:) télen jól...Ki kell próbálni, mert jól hangzik,,:) télen jól jöhet a "friss" zöldség,,, (csak valaki pucolná meg),,, :)András Gabriella (Gabóca)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-52773932043342713022012-07-25T13:50:03.030+02:002012-07-25T13:50:03.030+02:00Én hagyma vége felé tenném, hogy ne süljön meg, ha...Én hagyma vége felé tenném, hogy ne süljön meg, hanem csak kiengedje pl a sárgarépa a színét. Hétvégén főzök vele és majd beszámolok a tapasztalatokról. Eddig csak szendvicsbe tettem, úgy nagyon jó. Anyukám levest főzött: pici olajon megfuttatta és felöntötte vízzel - instant zöldségleves.<br />Kíváncsi vagyok a véleményedre!Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-9593017054079768612012-07-25T10:45:01.073+02:002012-07-25T10:45:01.073+02:00Jól értem, hogy ezt a fajta ételízesítőt a legelej...Jól értem, hogy ezt a fajta ételízesítőt a legelején kell pl a serpenyőbe tenni, kicsit pirítani és utána jöhet rá pl a hagyma?Markahttps://www.blogger.com/profile/00898836701278064546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-22066120247676275102012-07-23T14:44:45.245+02:002012-07-23T14:44:45.245+02:00Köszönöm - és még finom is (mert persze meg kellet...Köszönöm - és még finom is (mert persze meg kellett csak úgy kóstolni). Lehet szárítva is, de nekem nincs aszalóm, a szabadság alatt lehet, hogy megpróbálkozok egy adaggalMuskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-31520304089549588312012-07-23T09:27:24.528+02:002012-07-23T09:27:24.528+02:00Hű de gusztán néz ki....olyan régóta tervezem én i...Hű de gusztán néz ki....olyan régóta tervezem én is hogy készítek. Ezt lehet szárított formában is azt hiszem....Edithttps://www.blogger.com/profile/02313501462597390321noreply@blogger.com