tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post1229411600388588301..comments2023-08-27T11:58:53.791+02:00Comments on Muskátli Büfé: Kence parádé XIV: PadlizsánkrémMuskátli Büféhttp://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-74741079042353195742016-09-15T22:03:03.036+02:002016-09-15T22:03:03.036+02:00Köszi Emőke! A ütést megoldja a sütő (előtte meg k...Köszi Emőke! A ütést megoldja a sütő (előtte meg kell szurkálni egy tűvel a padlizsánokat); látszik, hogy mikor lesznek készen :) A héj pedig szinte magától szabadul meg a megsült padlizsánhústól. Egy próbát megér!!! <br />Majonézzel még soha nem próbáltam, de egyszer megpróbálom. Amúgy nem vad - nekem az a természetes. Egy próbát ez is megér :DMuskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-53596901921624425182016-09-15T21:29:13.801+02:002016-09-15T21:29:13.801+02:00Az én bókomat is bezsebelheted, mert elkészíted. ❤...Az én bókomat is bezsebelheted, mert elkészíted. ❤️<br />Abban biztos vagyok, hogy mennyei eledel, én is pont addig bírom enni amíg van belőle. :-))))<br />Bár soha nem készítettem, a sütésnél meg a héj leszedésnél elakad a gondolatom....<br />Hogy nincs a kencédben nincs majonéz, nem " vad"?Anonymousnoreply@blogger.com