tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post7776271966204195186..comments2023-08-27T11:58:53.791+02:00Comments on Muskátli Büfé: Cukkinis tésztaMuskátli Büféhttp://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-22425640652561190402014-02-11T19:45:46.152+01:002014-02-11T19:45:46.152+01:00Köszönöm - a variációk tárháza végtelen :) A medve...Köszönöm - a variációk tárháza végtelen :) A medvehagymaolaj készítése nem bonyolult: extraszűz olívaolajba sok-sok aprított medvehagyma - megvárni, míg jól megszínesedik - illatosodik az olaj. Ezután le kell szűrni; a fennmaradó medvehagymalevél darabok pestoként működhet tovább :)Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-22743310890798531532014-02-10T20:43:21.535+01:002014-02-10T20:43:21.535+01:00Tyű!Nagyon jól hangzik!
Én lehet,hogy nem is pürés...Tyű!Nagyon jól hangzik!<br />Én lehet,hogy nem is pürésíteném össze....és ezentúl jobban oda fogok figyelni rád-hát MEDVEHAGYMAOLAJ!Biztos azt is te készítetted,igaz?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-9605090132776343732014-02-10T19:00:07.824+01:002014-02-10T19:00:07.824+01:00Köszönöm - lesz még érdekes:)Köszönöm - lesz még érdekes:)Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3688921934920068599.post-79190987329035310212014-02-10T18:47:00.577+01:002014-02-10T18:47:00.577+01:00Csillagos ötös kezdet, kíváncsi vagyok, hova fokoz...Csillagos ötös kezdet, kíváncsi vagyok, hova fokozod az élvezeteket a héten a témában! :)teller-cakehttps://www.blogger.com/profile/00450545473387538173noreply@blogger.com