2013-11-20

Hipp-hopp vacsora

Mostanában hamar sötétedik; ma még az eső is zuhogott - és hab a tortán, hogy lassan minden üzletben wewishyouamerrychristmas üvölt. Ez épp arra jó, hogy Szentestére már mindenkinek a könyökén jöjjön ki.

Nos, épp ezen okból próbálom kerülni a bevásárlóközpontokat, különös gondot fordítva a heti piacozásra.

Mára a következő hozzávalók jelentkeztek bevetésre: negyed kg csirkemáj, két nagyobb batáta, 3 közepes fej lila hagyma. 



Az elkészítés nagyon egyszerű - egymás után minden megsütöttem: a májakat, a felszeletelt batátát és a vastag szeletekre vágott lila hagymát. Ennyi.

8 megjegyzés:

  1. Ó, milyen finom is, itt az ideje nekem is beszerezni batátát :-)

    VálaszTörlés
  2. Nem is kell mindig túlkomplikálni! Nagyszerű étel így!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) az egyszerű (sokszor) nagyszerű

      Törlés
  3. Hát ezt hipp hopp megenném én is:) Ritkán készítek májat, mert nem szeretik a gyerekek, pedig a májkrémet igen, nem is értem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) köszönöm Trollanyu - ez valóban érdekes, bár ezzel a Férjem is ugyanígy van - ő is a májpástétomot imádja, a májat pedig csak végszükségben eszi meg :)

      Törlés
  4. Máj, az mindig jöhet nekem, a többi meg csak hab a tortán, akarom mondani a vacsorán! :-DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor mi nagyon kapkodnánk a közös tálból :)

      Törlés