2012-11-05

Kecskesajt céklával

Néhány szelet kecskesajt dobog a hűtőben már néhány hete. A 3 kis fej cékla múlt héten maradt a paleo vacsoráról.

Hat szelet céklát vágtam, a többit felkockáztam. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyeztem a cékla kockákat és szeleteket, zsírdarabkákat szórtam rájuk és megsóztam.


Néhány szem friss diót megtörtem és száraz serpenyőben megpirítottam.


A kecskesajt szeleteket száraz serpenyőben - mindkét oldalukon - megpirítottam.
A sült céklaszeletekre egy-egy szelet sült kecskesajtot helyeztem és körbeszórtam sült dióval.


Finom - nagyon finom - csodálatos - szuper annak, aki szereti a kecskesajtot és a céklát. Aki nem, az sokat veszít, de legalább több marad nekünk ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése