2015-04-27

Kecskesajttal töltött gombafejek

A hűtőben árválkodott egy adag kecskesajt, amihez a piacon a kosaramba kéredzkedett néhány nagy kalapú gomba.

A tönköket eltávolítottam, majd olívaolajjal kikent serpenyőbe helyeztem őket, sóztam.



Amint az aljuk megkapta a halvány barna színt, már fordítottam is meg a gombafejeket.


Így szépen kiengedték a levüket.
Újabb fordítás, majd mindegyik gomba megkapta a kecskesajt korongot a pocakjába.



Addig sütöttem őket, míg a sajt szépen megolvadt. Tálalásnál sóval és őrölt feketeborssal ízesítettem.


Pirítós és medvehagyma pesto kísérte a töltött gombafejeket az asztalon, de a vacsora heve elsodorta a fotózást. Majd legközelebb. 

2 megjegyzés:

  1. Istenien hangzik és milyen egyszerű.... ha az én kosaramba holnap gombák kéredzkednek, nem mondok nekik nemet! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) variációja tengernyi - jó étvágyat a Te verziódhoz is, Zsuzsa

      Törlés