2012-07-06

Hűsítő vacsora

Mostanában a hétköznapokon joghurtot szoktunk vacsorázni. Natúr joghurtba saját készítésű lekvárt és esetenként friss gyümölcsöt keverünk.
Az ideális az lenne, ha a joghurt is saját készítésű lenne, de ez nem mindig jön össze; pontosabban elég ritkán.
Állítólag - és ezt el is hiszem - a világon nincs annyi gyümölcs, amennyi a gyári gyümölcsjoghurtokba elegendő lenne - akkor vajon mi van bennük?
Természetesen meghallgattatik a másik fél is, ha kommentelni kíván.

Így most az én verzióm következik:


Natúr joghurt - feketeribizli lekvár (még tavalyról) - friss (saját) feketeribizli.

Összekever - díszít - fotóz - hamm, bekap.



Egy kis okosság , érdemes elolvasni és utána gyorsan indulni a piacra, hogy még idén frissen ehessen azt is, akinek nem terem a kertjében - nekünk igen (ez volt a dicsekvés).

A joghurttal és a lekvárral összekeverve gyönyörű lila színe van, frissítő, savanykás és még egészséges is.



Próbáltad már?

2 megjegyzés:

  1. Úúúú elég guszta :))) Biztos fini lehet :)))
    Még ezt nem próbáltam, de kipróbálom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) szerintem nem fogod megbánni - jó étvágyat hozzá!

      Törlés