2013-01-29

Zöld a zölddel

Ismét kence következik két nagy szerelmemmel: medvehagymás avokádókrém.

Az érett avokádót meghámoztam és elfeleztem.


Villával összetörtem, só, bors és megkapott egy nagyobbacska kanál medvehagymapestot.


A vadfokhagyma mennyisége egyéntől függ, én nagyon odavagyok érte.
Behűtöttem és kiflikarikákkal tálaltam.


Vendégvárónak tökéletes. Egy dologra kell csak nagyon vigyázni: nehogy idő előtt kiürüljön az edény.

2 megjegyzés:

  1. Imádom az avokádókrémet! Van egy chef szomszédunk, aki remekül készíti. Az éttermében a csirkemellel töltött casadilla-hoz szolgálnak fel avokádókrémet, valami mennyei...egyszer próbáltam otthon elkészíteni, de szerencsétlenségemre nem túl érett avokádót vettem. Na, ez elvette a kedvem az egész avokádókrémezéstől. Pedig nagyon tetszik a te verziód is. Mert a medvehagymát is imádom...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik - érett avokádót sajnos nem könnyű beszerezni. Legtöbbször éretlen még, vagy már túlérett

      Törlés