2014-11-06

Diós hab

Egyszerű édesség, vagy talán még annál is egyszerűbb.
Volt egy kevés tejszín, ami már szinte semmire sem lett volna elég. Dió pedig akad, csak darálni kellett.
A tejszínt egy kevés porcukorral habbá vertem, majd összeforgattam a darált dióval.


Talpas pohárban, kevés dióval díszítve tálaltam. Egy pohár tejszínből akár 4-6 személyre is készíthetünk desszertet. 

4 megjegyzés:

  1. Csudaklassz!
    Akkor ez nem zéró kalória;-)))))))))

    VálaszTörlés
  2. Imádom a diót és a tejszínhabot is, így jelentkezem! Az enyémet meglocsolhatnád egy krémlikőrrel is....hmmmmm. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsuzsa, meglocsolva - ha szépen ebédeltél - viheted :)

      Törlés