A szombati piactúra alkalmával egy kilogramm cukorborsó is belekerült a cekkerembe.
Otthon a hűtőben még volt egy kis kókusztej és a paleo-polcon tökmagliszt.
Ugyan a zöldborsó nem paleo-kompatibilis, de egy próbát megért.
A friss borsószemeket kifejtettem és néhány megmosott cukorborsó hüvellyel együtt extraszűz olívaolajon dinsztelni kezdtem.
Amint a borsó megpuhult, kókusztejben elkevert tökmagliszttel habartam be; sóztam, borsoztam.
Rövid ideig tartó forralás után be is sűrűsödött.
Nagyon kevés lével készítettem, mert a teszt-adag után roston sült karaj, új burgonya hideg kísérője volt.
Borsófőzelék forever:) Imádjuk! Kiváltképp friss borsóból. Bármikor jöhet:)
VálaszTörlés:) ez kicsit más, de mégiscsak főzi
Törlés