2013-07-02

Álmexikói pasta

Z újabb tészta csodája - most mexikói stílusban - ollé!

foto: Z

Egy cső (friss vagy fagyasztott) kukoricát sós vízben megfőzünk, majd a csutkáról a szemeket levágjuk.

Húsos szalonnát felszeletelünk és a zsírját kiolvasztjuk, megpárolunk rajta néhány szál felszeletelt újhagymát és két fokhagymagerezdet. Hozzáadjuk a kukoricaszemeket, egy csokor finomra vágott zöldpetrezselymet valamint a sós vízben kifőzött tésztát.

foto: Z

Végül két szelet emmentáli sajtot helyezünk a forró tészta tetejére és addig hagyjuk a tűzön, míg a sajt meg nem olvad - ekkor már ne keverjük meg.

foto: Z

Élvezzük az ízeket, színeket, illatokat - jó étvágyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése