Múltkorában vettem egy zacskó ropogós zabpelyhet, mert úgy gondoltam, hogy házi műzliszeletet kellene készíteni; nos erről még nem tettem le.
Kalandom a zabpehellyel máshogy alakult: kimosolygott a hűtőből a nemrég készített pitypangzselé. Diszkréten átölelte egy doboz natúr joghurt. A kamrából kilesett egy kis darab birsalmasajt.
Innen már egyenes út vezetett egy egészséges reggelihez.
A birsalmasajt egy kis részét apró darabokra vágtam. A natúr joghurtot összekevertem két evőkanál pitypangzselével majd néhány kanál zabpehellyel.
Díszítés, pózolás, fotó, hamm.
Működik mindenfajta lekvárral, zselével. Tesztelve bodzavirágzselével, cukormentes szilvalekvárral, eperlekvárral, szomolyai feketecseresznye lekvárral, cukormentes sárgabaracklekvárral. A többiek sorukra várnak.
hamm bizony :)
VálaszTörlés:) nagyon bejön
TörlésSzia! Én levágtam a szirmokat, így nekem semmi keserű íze nem volt. Az ízében a citromosság dominált. Szerintem egy aprócska adaggal próbáld ki először; kíváncsi leszek a véleményedre!
VálaszTörlésMikor ugorhatok be Hozzád reggelire...? ;-)
VálaszTörlésZsuzsa, hmm - holnap?
Törlés:) ez csak természetes
VálaszTörlésHú, ez szuper ötlet, holnap reggelire el is készítem! Köszönöm a tippet!
VálaszTörlésKöszi, Marka! Nálam most is ez megy:)
Törlés