2015-11-05

Birsalmasajt

Az étel esetében a legfontosabb a szín - az íz - a forma; az elmúlt hetekben elkészült birsalmalekvár finom, formái változatosak; a színe pedig mesés.


A halvány okkersárga szín ragyogó mélybordóra változik, ha a szükséges cukorral hosszabb ideig főzzük. 
Tapasztalatunk szerint kecskesajttal ideális párost alkotnak.

6 megjegyzés:

  1. Valóban csodás színe van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) fotó technikában azért tudnál tippeket adni :)

      Törlés
  2. gyönyörű :) (én ma állok neki :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) - erős kezeket és jó éles kést kívánok hozzá!!!!!

      Törlés
  3. Gyönyörűséges! Már vártam az aktuális birsalmás képeket, ;-))

    VálaszTörlés