Mához két hónapra, már bőszen mondogathatjuk, hogy "elmúltanak az ünnepek, de megmaradt a bájgli" - jobb esetben nem marad meg.
Lassan itt a Karácsony, ezért mostanában a készülődés lesz a középpontban.
Leveles tésztába tekert virslit készítettem vacsorára, de megmaradt egy adag tészta. Kemény sajtból hasábokat vágtam, majd bebugyoláltam a tésztába.
Vékonyan bevizeztem a tetejüket, majd megszórtam köménymaggal, szeletelt sajttal és fekete szezámmaggal.
Előmelegített sütőben sültek pirosra a töltött rudacskák.
Kínálhatjuk az ünnepi vacsora előtt is, de vendégvárónak is kiváló.
Egy baja van csak - gyorsan elfogy ...
Ágikám,miről beszélsz itt?:-)Megmaradt bejgli?Szólj ha megmarad nálad mondjuk nem tudjátok megenni,besegítek;-)))))))
VálaszTörlésEz a sajtos nagyon gusztusos.A sajt benne megolvad sütésnél és újra kemény lesz?
:) Emőke :) nem ez a furcsa helyesírással írt néhány szó egy nagyon régi kabaréjelenetben hangzott el - Te arra nem emlékezhetsz :) A sajtos épp úgy működött, ahogy írtad, persze kissé szétterült, állagában kicsit megváltozott, de nagyon finom. Volt.
Törlés