A hűtőben árválkodott egy adag kecskesajt, amihez a piacon a kosaramba kéredzkedett néhány nagy kalapú gomba.
A tönköket eltávolítottam, majd olívaolajjal kikent serpenyőbe helyeztem őket, sóztam.
Amint az aljuk megkapta a halvány barna színt, már fordítottam is meg a gombafejeket.
Így szépen kiengedték a levüket.
Újabb fordítás, majd mindegyik gomba megkapta a kecskesajt korongot a pocakjába.
Addig sütöttem őket, míg a sajt szépen megolvadt. Tálalásnál sóval és őrölt feketeborssal ízesítettem.
Pirítós és medvehagyma pesto kísérte a töltött gombafejeket az asztalon, de a vacsora heve elsodorta a fotózást. Majd legközelebb.
Istenien hangzik és milyen egyszerű.... ha az én kosaramba holnap gombák kéredzkednek, nem mondok nekik nemet! ;-)
VálaszTörlés:) variációja tengernyi - jó étvágyat a Te verziódhoz is, Zsuzsa
Törlés