Mostanában a hétköznapokon joghurtot szoktunk vacsorázni. Natúr joghurtba saját készítésű lekvárt és esetenként friss gyümölcsöt keverünk.
Az ideális az lenne, ha a joghurt is saját készítésű lenne, de ez nem mindig jön össze; pontosabban elég ritkán.
Állítólag - és ezt el is hiszem - a világon nincs annyi gyümölcs, amennyi a gyári gyümölcsjoghurtokba elegendő lenne - akkor vajon mi van bennük?
Természetesen meghallgattatik a másik fél is, ha kommentelni kíván.
Így most az én verzióm következik:
Natúr joghurt - feketeribizli lekvár (még tavalyról) - friss (saját) feketeribizli.
Összekever - díszít - fotóz - hamm, bekap.
Egy kis okosság , érdemes elolvasni és utána gyorsan indulni a piacra, hogy még idén frissen ehessen azt is, akinek nem terem a kertjében - nekünk igen (ez volt a dicsekvés).
A joghurttal és a lekvárral összekeverve gyönyörű lila színe van, frissítő, savanykás és még egészséges is.
Próbáltad már?
Úúúú elég guszta :))) Biztos fini lehet :)))
VálaszTörlésMég ezt nem próbáltam, de kipróbálom. :)
Köszönöm :) szerintem nem fogod megbánni - jó étvágyat hozzá!
Törlés