2014-04-19

A szivárványon innen és túl

A legeleje 1999. június 30-án kezdődött, amikor Szőke Tiszaparti Fickó azaz Zokni megszületett. Rá 9 hétre már nálunk élt, rosszalkodott, vidított fel bennünket. Az idő - jó társaságban - gyorsan telik, tavaly október 19-én hatalmas, tibeti terrierre jellemző ugrással, a szivárványon túlra szaladt ...
Mert meddig is él egy tibeti terrier? Soha nem elég sokáig!!!



A napok teltek, a hetek, a hónapok; az elárvult játékok gazdáért kiáltottak. Mindhiába. Ellenálltam, túl mély volt a seb; a hiány kezelhetetlen.

Tegnap azonban megérkezett az ifjú királyfi: Ba-tu személyében. 
Bevált csapaton ne változtass - tibeti terrier. Kan. 11 hetes. Zokni küldte, de legalábbis biztosan ellátta jó tanácsokkal, praktikákkal: hogyan szereljen le bennünket. Teljes siker.


Szerelem az első látásra; fél órán belül összeszokott csapat lettünk.

Meddig él egy tibeti? Soha nem elég sokáig!

6 megjegyzés:

  1. Szomorú mikor egy kutya elpusztul,ez sajnos saját tapasztalat,nagyon nehezen viseltem.........a játékait ,tálkáit is eltemettük,hogy a szivárványon túl is tudjon játszani,enni-inni.......
    Zokni nagyon rendes hozzátok most /Kicsit Kék madár feeling/hogy küldött maga helyett valakit,aki enyhíti a bánatot,mert pótolni őt senki nem tudja..Teljen nagyon sok örömötök Ba-tu-val egymásban<3!!!!!
    Áldott Húsvétot kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emőke, köszönöm :) Áldott Húsvétot Nektek is!

      Törlés
  2. Gratulálok az új családtaghoz! :) Igen, a kutyatartásban az a nehéz, hogy nem élnek addig, mint mi... Zokni képe miatt kattintottam a blogodra, és örülök neki, mert így olvasgathatok Nálad, ha nem bánod... Sok örömet Batuval!
    Brigi

    VálaszTörlés