Jómúltkorában a kosaramba tévedt egy hercig fej karfiol egy golyó scamorza társaságában. Otthon már várta őket egy pohárka tejföl és hű szerelme, a medvehagyma pesto.
Az egész fej megtisztított karfiolt erősen sós vízben megpároltam, majd rózsáira szedtem.
Kizsírozott tepsibe sorakoztattam a karfiol rózsákat, majd bőven megszórtam reszelt scamorza sajttal.
A tejfölt sóztam, összekevertem a medvehagyma pestoval, majd bőven meglocsoltam a sajtos karfiolt.
Előmelegített sütőben pirosra sütöttem.
Ha esetleg maradna valamennyi, hidegen szendvics hű kísérője is lehet.
Ó, de jó ötlet! Egyszerű és nagyszerű! :) ...és persze finom! :D
VálaszTörlésKöszönöm, Druszám :) A hűtő tartalma általában nagy segítség!
Törlés