Beköszöntött idén is - szerencsére - a málna szezon. A gyönyörű málnaszemek rendszeresen gurulnak a tányérunkon.
Jónéhányat - úgy 20 dkg-nyit - betereltem egy szörpös üvegbe, majd felöntöttem fél liternyi almaecettel.
Naponta többször forgatom. A málna a ragyogó színét gyorsan átadja az ecetnek.
Legalább két hétig tartom fogságban a málnaszemeket, hogy a málna íze és illata is az ecetbe költözzön.
Ez nagyon szépséges, salátákhoz tökéletes lehet :)
VálaszTörlésKöszönöm- majd, ha letisztul - hmmm isteni illata és színe lesz :)
TörlésMilyen szép!
VálaszTörlésÉs csak ennyi,mármint ebből lesz a málnaecet? :-O
köszönöm :) Igen - a neve így igazából málnás ecet, mert nem a málnát ecetesítettem meg :)
TörlésHogy csinálod, hogy ide érzem az illatát?? :-)))
VálaszTörlésHááááát, mert - mint a gyönyörű tortáidból is látjuk - szuper a képzelőerőd! :)
Törlés