Gyermekkorom kedvenc étele, Édesanyám gyakran készítette nekünk; olcsó és tartalmas étel.
Hagyományos, sós palacsintát sütöttem. A töltelék most sült kacsacomb volt, melyet kicsontozás után apró kockákra vágtam és reszelt sajttal kevertem össze.
A palacsintákat megtöltöttem a sajtos kacsahússal; összetekertem és liszt-tojás-zsemlemorzsa panírban megforgattam.
Forró olajban minden oldalukat pirosra sütöttem.
Tartármártással, savanyúsággal kínáljuk; a töltelék ízlés- ötlet- és a hűtő tartalma szerint variálható.
Nemrég sült zöldséges töltelékkel is készült és fergeteges sikert aratott (azaz arattam).
Jaj, jaj itt vagyok ám!
VálaszTörlésÉs ez a palacsinta nagyon jól néz kiiiiiiiiii és kíváncsi vagyok a zölséges töltelékre!!!!:-)
Puszi
Szia Emőke :) A zöldséges töltelék nagyon egyszerű: mindenféle apróra vágott zöldséget sütőben megsütöttem :)
Törlés