Nagyon fúrta az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen lett a napon szárított paradicsomom.
Kinyújtottam egy fél csomag leveles tésztát, megszórtam sült bacon darabokkal, az olajból kivett, apróra vágott szárított paradicsom darabokkal és nagy szemű sóval.
Meglocsoltam a paradicsom olajával, majd feltekertem.
Éles késsel egy cm széles szeleteket vágtam, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztattam őkelméket és előmelegített sütőben megsütöttem.
Legközelebb kicsit kevesebb sót használok (a bacon is sós - okostojás!) és egy kis reszelt sajt még elfér a tetején, és a tésztát is vékonyabbra nyújtom.
Az ötlet jó, a kivitelezés még gyakorlandó; de lesz még folytatása.
Nagyon jó Ötlet!!!!!
VálaszTörlésnekem a levelesből a nyújtottak, a lidl-s, cba-s jön be a legjobban ízre , állagra... :)) Kata
Köszönöm - Általában én is előre nyújtottat használok, de az Aldi-ban csak ilyen volt
Törlés