Ennek a gyors vacsorának az alapját még az általános iskolában, gyakorlati foglalkozáson tanultuk. Ez persze nem mostanában történt ...
A kifliket elfeleztem, végüket levágtam, egy fakanál segítségével a belsejüket kifúrtam.
Füstölt sonkát, párizsit botmixerrel krémesre kevertem. Őrölt feketeborsot, mustárt, reszelt sajtot és a kiflik belsejét adtam hozzá valamint még annyi tejfölt, hogy könnyű, de ne folyós masszát kapjak.
Egy kanál segítségével betöltöttem a kiflikbe, tetejükre sajtot reszeltem.
Előmelegített sütőben addig sütöttem, míg a sajt szépen a tetejükre olvadt. A képek tanúsága szerint még egy kicsit tovább is bent maradtak.
Paprikával, paradicsommal gyors vacsora.
A töltelék előre elkészíthető, a kiflik megtölthetők; kiváló vendégváró.
Elkészültem az egészséges tortámmal, amit jelentem, be is faltunk! Köszi a felkérést még egyszer! Azért a torta után a töltött kiflidből lecsúszna még egy....;-)))
VálaszTörlésKöszönöm, hogy elfogadtad a "kihívást" azaz meghívást; remekbe sikerült tortát készítettél. Ha lehet, én megfordítanám a kérést: én a kifli után kérnék egy szeletke tortát :)
Törlés