Kiváltandó a bolti felvágottat, zöldséggel turbózott zsírban sütöttem le csodaszép sertéscomb szeleteket.
Tepsit sütőpapírral kibéleltem és a combszeleteket egyenletesen elhelyeztem benne. Feldarabolt vöröshagymákat, koktélparadicsomokat, sárgarépát és petrezselyem gyökeret, csípős paprika szeleteket szórtam közéjük; só, bors.
Alufóliával befedtem és a jó forró sütőbe toltam.
A húsok omlósra sültek.
Íme a kommersz rész - sülthús zsírban:
Itt még dermesztés előtt.
A cikkacakka most következik: a hússal sült zöldségeket kedvenc botmixeremmel pürésítettem:
- így született egy zöldségkrém - tádám. Reggelire pirítóssal kiváló volt.
Ejha, ez megint mekkora ötlet! :)
VálaszTörlés:) jajmár, nemár :) köszönöm
TörlésSzeretek fólia alatt sütni, finom szaftos lesz a husi. Tetszik ez a krém!
VálaszTörlésA sok zöldség szerintem még segített a husiknak. Köszönöm :)
TörlésNagyon tetszik, tényleg szuper ötlet:) Mondjuk ez nálunk így egyben elfogyna a tepsiről, nem lenne mit turmixolni:)
VálaszTörlésKöszönöm :) Ezért szoktam én is rejtett üzemmódban készíteni :)
TörlésMinden képnél egyre gusztább az étel, értesz a fokozáshoz nagyon! :)
VálaszTörlésKöszönöm :)
Törlés