2013-11-08

Kettő az egyben

Kiváltandó a bolti felvágottat, zöldséggel turbózott zsírban sütöttem le csodaszép sertéscomb szeleteket.
Tepsit sütőpapírral kibéleltem és a combszeleteket egyenletesen elhelyeztem benne. Feldarabolt vöröshagymákat, koktélparadicsomokat, sárgarépát és petrezselyem gyökeret, csípős paprika szeleteket szórtam közéjük; só, bors.


Alufóliával befedtem és a jó forró sütőbe toltam.


A húsok omlósra sültek. 

Íme a kommersz rész - sülthús zsírban:


Itt még dermesztés előtt.

A cikkacakka most következik: a hússal sült zöldségeket kedvenc botmixeremmel pürésítettem:


- így született egy zöldségkrém - tádám. Reggelire pirítóssal kiváló volt.

8 megjegyzés:

  1. Ejha, ez megint mekkora ötlet! :)

    VálaszTörlés
  2. Szeretek fólia alatt sütni, finom szaftos lesz a husi. Tetszik ez a krém!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sok zöldség szerintem még segített a husiknak. Köszönöm :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik, tényleg szuper ötlet:) Mondjuk ez nálunk így egyben elfogyna a tepsiről, nem lenne mit turmixolni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Ezért szoktam én is rejtett üzemmódban készíteni :)

      Törlés
  4. Minden képnél egyre gusztább az étel, értesz a fokozáshoz nagyon! :)

    VálaszTörlés