Pontosabban csirkemell hurkával és kelbimbóval.
Ez a vacsora úgy született, hogy a piacon, kedvenc tojásosnénimnél (Bosnyák tér) telente néha kapható májas és véres hurka.
Most csak egy-egy szál volt szabadon, a többit előre lekötötték; ez viszont nem lett volna kevés, viszont elég sem.
Így meghívtam még vacsorára a kreativitást, aki persze hozta magával a barátait: egy apró csirkemellet, néhány kelbimbót és egy adag burgonyát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektettem a két szál hurkát, a besózott csirkemellet, a megtisztított kelbimbófejecskéket.
A burgonyát megtisztítottam, hasábokra vágtam és a tepsibe szórtam.
Zsírkockákkal megszórtam, előmelegített sütőben ropogósra sütöttem.
Fűszeres és könnyű; húsos és zöldséges.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése