Elnézést kérek mindenkitől, aki esetleg már kiütést kap a grillen sült császártól.
A szokásos pácot kapta a császár (olívaolaj, mustár, szójaszósz, cecei pirospaprika, frissen őrölt bors) és néhány órát csücsült benne.
A sütés most - az óra átállítás miatt - töksötétre húzódott, de szerencsére Z szuper tüzet készített plusz egy "messze néző" lámpával segített.
Ahhoz képest, hogy a levegő hőmérséklete 10 fok körül volt, viszonylag gyorsan elkészült a sült.
A múlt heti paleo vacsorán felbuzdulva sült zöldséget készítettem ismét (sárgarépa, cukkini, padlizsán, hagyma), ami nagyon jól illett a sült császárhoz.
Ne is nevezzük paleo-nak; legyen sült zöldség császárral - és az is lett.
Én attól kapok kiütést, hogy nem ehetek belőle:-))) Imádom, és szombaton a malacsült mellé be is csúsztatok 1-2 darabkát sülni:-)
VálaszTörlés:) mi is imádjuk - a malacsültet is, nyami
TörlésMi is nem olyan régen tüzeskedtünk a kertben, de csak a hagyományos: nyársra szalonna, hagyma felfűz, alufóliában parázsban a krumpli közben megsül...utána egy pohár vörösbor leküld. Mennyei volt, még vastagpulcsiban is!Eszter
VálaszTörlésHmmm- jól hangzik; az ember teste-lelke átmelegszik
Törlés