Felbuzdulva a múltkori jól sikerült paleo vacsorán, most szendvicskrémet készítettem.
Az ötletet a zsírban lesütött hús és a sült zöldségek adták - a kettő kombinációja a mostani zöldségkrém.
Felszeleteltem négy közepes fej vöröshagymát, két nagyobbacska lila hagymát, egy fej fokhagymát, negyed kg gombát és 4 kisebb erős zöldpaprikát.
A zsírt felolvasztottam és beleszórtam a zöldségeket.
Addig pároltam, sütöttem, míg szépen összeesett a zöldség és csodálatos illatot produkált.
Langyosra hűtöttem és üvegtálba öntöttem úgy, hogy a zsír teljesen befedje a zöldségeket.
Hűtőben egy éjszakát pihent, szépen kifagyott a szendvicsre való kence.
Nem utolsósorban tartósítószer és adalékanyagmentes szendvicskrém - mostantól rendszeres vendég lesz a konyhánkban.
Köszönöm a receptet!
VálaszTörlésSzívesen! :)
Törlés