Zöldség, sajt és egy grill serpenyő.
Két karcsú padlizsán 2-3 mm szeletekre vágtam. Negyed kg barna csiperke gombát megszabadítottam a tönköktől, helyükre nagyobbacska kocka emmentáli sajtot helyeztem.
Néhány szelet szalonnát kakastaréj formára vágtam.
És akkor jött (nem a Tenkes kapitánya) a bordázott grill serpenyő harca készen.
A padlizsán szeleteket szilikon ecsettel nagyon vékonyan beolajzotam, majd mindkét oldalukat megsütöttem. Az olajjal bánjunk óvatosan, mert szerintem nincs az az olaj mennyiség, amit a padlizsán meg nem tudna inni. Utánuk a szalonna szeleteket is megsütöttem.
Közben a sütőben megsültek a sajttal töltött gombafejek. Ennyi. Paleo.
Ha mégis berobogna a Tenkes kapitánya, ügessen el erre egy tányér grillezett finomsággal...;-D
VálaszTörlésRendben, küldöm; de a lovát jól tartsátok egy kis sárgarépa tortával :)
TörlésPadlizsán! kell nekem holnap! :)
VálaszTörlés:) Nyisd Magdi az ablakot - küldöm fénypostával
Törlés