Lassan úgy járok, hogy Z minden héten alkot valami újat - akit egyszer elkap a gépszíj...
Húsos szalonnacsíkokat megpirítunk, majd szűrőkanállal kiszedjük a serpenyőből.
A visszamaradt zsíron fodros nagykockatésztát megpirítunk majd vízben kifőzzük.
Sütésálló tálba rétegezzük a hozzávalókat: pirított, főtt tészta - túró - tejföl - pirított szalonna - pirított, főtt tészta - túró - tejföl - pirított szalonna.
Sütőbe toljuk 10 percre majd sajtszeletekkel rakjuk ki a tetejét. Ekkor már csak addig toljuk vissza a sütőbe, míg a sajtszeletek megolvadnak.
A sütőtálban tesszük az asztalra - bezsebeljük a dicséretet.
A kuktára vagy a mosogatógépre bízzuk a mosogatást.
Finomat készítettetek, nem is kell mindig túlbonyolítani!
VálaszTörlésKöszönjük :)
Törlés