A legtöbb kence egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A legtöbb. Például ez is. Akár néhány szem megmaradt gomba felhasználására is ideális.
Hagyományos csiperke gombát megtisztítottam, feldaraboltam. Kis kockákra vágtam egy fej vöröshagymát.
Zsíron megpároltam a hagymát és a gombát; majd sóval, borssal és mustárral ízesítettem. A botmixer már türelmetlenül topogott - hagytam, hadd dolgozzon egy kicsit.
A gombakrémhez még szükség szerint tehetünk zsírt.
Szendvicsbe vagy pirítóssal, zöldségekkel vagy vékony sajtszeletbe tekerve, de mindenképp illékony fajta.
Ezt ki fogom próbálni :)
VálaszTörlés:) erdei gombából pedig még hűha is :)
TörlésPont az erdei gomba jutott nekem is eszembe: medvehagymával, borókabogyóval, borssal , citromfűvel , kis vegetával olajon üvegesre...... Ágikám, még nem ebédeltem, most a kencéd láttán még jobban megéhültem/;-)))/, csudaklasszul fest!
VálaszTörlésTökélyre fejlesztett gombakrém :) köszönöm
Törlés