Szégyen ide - szégyen oda, sajnos rendszeresen szendvics a reggelink és az ebédünk is. Ebben még nagy bajt nem látok, de a mostanában az üzletekben tengernyi olyan felvágott kapható, mely küllemre tetszetős; összetevőkre elfogadható, de ízre ... értékelhetetlen, élvezhetetlen.
Z kérésére kence parádét hirdettünk - elvégre fársáng van.
A parádé első résztvevője, főszereplője a kéksajt.
Vajat, kéksajtot, reszelt fokhagymát, zöld petrezselymet villával habosra kevertem.
Nagy vonalakban ennyi; rövidebben leírni nem is lehet. Nagyszerűsége egyszerűségében, és a jó minőségű sajtban rejlik.
Kenyér helyett nyers zöldségekkel is falatozhatunk belőle.
A kencék remek dolgok nálunk mostanában az avokádós és a sárgarépás a kedvenc ;) Ez a kéksajtos változat nagyon guszta!
VálaszTörlésSárgarépááás? Hogyan - muti :)
TörlésA sárgarépát nyersen lereszelem vagy pürésítem, reszelek mellé egy kevés füstölt sajtot, adok hozzá néhány kanál tejfölt meg egy kevés sót, borsot és kész is :D
Törléshmmm - szuper - köszönöm :)
TörlésHú, ezt nagyon szeretjük! :) Igaz, nálunk kimarad néha a petrezselyem, mert párom nem nagyon rajong érte. :D Az egyik legjobb dolog, ami kéksajttal történhet. ;)
VálaszTörlés:) a petrezselyem csak hab a tortán - én csak úgy magában ...
TörlésAzta, hát igen a kék sajt utolérhetetlen ízkavalkádot nyújt, így meg ahogy kikeverted, hát, Ági:csodálatos!♥
VálaszTörlés......még egy kis medvehagymát bele........
Hmmm - köszönöm a tippet :) :)
Törlés