A tojáskrémet is mindenki másképp készíti.
Nálunk a 3-asmérőszám itt is érvényesül. Három tojást megfőzök, tojás szeletelővel hosszában és keresztben is elvágom.
Apróra vágok egy fej vöröshagymát és egy csokor zöldpetrezselymet.
Egy nagyobb tálban villával apróra töröm a tojást; majd olvasztott, de nem forró zsírral, sóval és őrölt feketeborssal, hagymával és a petrezselyemmel kikeverem.
Tálalás előtt szobahőmérsékleten hagyjuk állni rövid ideig. Kenhetjük kenyérre is, de szerintem a tálból kanalazva paprikával és paradicsommal ideális.
Ebben a verzióban még nem próáltam, nálunk tejföllel, mustárral és majonézzel készül :)
VálaszTörlés:) mondom én a házat és a szokást :) - jól hangzik a Ti verziótok is, próba lesz
Törlés