Nálunk a kertben imádnak élni a zöldbabok; aminek mi nagyon, de nagyon örülünk.
Mással össze nem hasonlítható a frissen leszedett, harsogó zöldbab - akár nyersen.
Kedvenc köretünk a grill húsok mellé vagy kedvenc feltétünk a petrezselymes burgonyához: szalonnába göngyölt zöldbab.
A babokat megmossuk, végüket levágjuk, 6-7 darabot összefogunk és egy szelet baconbe tekerjük, majd minden oldalukat megsütjük.
Tárcsán, grillen, serpenyőben vagy sütőben is elkészíthetjük.
Elkészítettem a pizzát a Nálad leírt paradicsom mártással, picit változtattam rajta,valami fenséges lett. Fotó is készült róla.
VálaszTörlésKöszönöm a receptet
Nagyon örülök!!!!!!! Köszönöm
TörlésÓ, ezek a színek, nagyon finom lehet!!!
VálaszTörlés... és az illat, meg az íz! Isteni :)
TörlésEzt mi is nagyon szeretjük, de sajnos én csak mirelit babból csinálom, de legalább már lehet kapni azt a szép zöldet és szálasan.
VálaszTörlésRégebben én azt hallottam, hogy a nyers zöldbab mérgező, de legalábbis nem javasolt! Ma már ez nem igaz?
Ó, ezt nem tudtam - még megvagyunk, de körültekintőbb leszek - köszönöm, hogy szóltál
Törlés