Az aszalt paradicsomok készítéséhez használt sóágyat néhány kedves kis csirkecomb sütéséhez használtam fel.
A megtisztított csirkecombokat a sóágyra fektettem és néhány kis körteparadicsomot szórtam közéjük.
Alufóliával lefedve előmelegített sütőbe toltam, ahol a paradicsomos só gőzében szépen megpárolódtak. Miután a csirkecombok megpuhultak, az alufóliát eltávolítottam és jól rájuk pirítottam.
A combokat a só átjárta, a kelleténél csak az aljuk (ahol a sóval érintkeztek) volt kicsit sósabb.
Biztos finom, de az étvágyam sajnos nem hozta meg. :(
VálaszTörlés:(
TörlésNekem viszont meghozta, nagyon guszta! Ez az alufóliás sütés nálam is nagyon bevált, finom szaftosra párolódik a hús alatta.
VálaszTörlés:) köszönöm - sokszor alkalmazzuk mi is :)
TörlésImádom a són sült csirkét, így még finomabb lehet, főleg hogy rájuk is pirítottál...;-DDD
VálaszTörlésKöszönöm - még pirulhattak volna egy kicsit szerintem, de az asztalt már ütötték :)
Törlés