Amikor az évszakok jellegzetességei találkoznak, akkor baj van; vagy finomság készül. Nekem az eper a tavaszt; a mák a telet jelenti. Így együtt most fordultak meg először a konyhában, de biztos nem utoljára.
2 tojás sárgáját habosra kevertem 2 evőkanál eritrittel.
Hozzáadtam 4 evőkanál őrölt mákot és a tojások habbá vert fehérjét.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöttem a masszát, majd a megszórtam negyedelt eperrel.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütöttem; eperrel díszítve tálaltam.
Hát,utána kellett néznem mi az az eritrit....
VálaszTörlésA máktól ilyen szépen összeáll a süti?
Eritrit helyett cukorral is működik - a mák tökéletes liszt helyett! :)
TörlésNekem a mák mindig jöhet, így hát egyben mindennel is, tehát eperrel is! :-DD
VálaszTörlésZsuzsa, az egyik szelet a Tiéd :)
Törlés