Ma délutántól Hawaii ... azaz Balaton. Vacsora - mily meglepő - a grillen készült.
Összeállítottam a pácot: olaj, mustár, szójaszósz, frissen őrölt feketebors, egy lötty fehérborecet, cecei pirospaprika.
Beleforgattam a húsokat: jó húsos tarját és gyönyörű császárszalonnát.
Egy jó óra múlva a husik felkerültek a már vörösen izzó tárcsára.
Megkapták a nyakukba a pácot és lassan-lassan szép pirosra sültek.
Kata barátosném ötlete a sült császár, náluk ettük először.
Itt már irulnak-pirulnak a hús szeletek.
Kovászos uborka és a méregerős marinált, sült paprika tobzódott még az asztalon.
Olimpiai kötődés: Császár Gábor - kézilabda - HAJRÁ FIÚK!!!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése