Hölgyeim és Uraim, ki voksol a cím alapján sütemény receptre? Mindenki?
... rossz válasz. Hús következik.
Kedvenc rádióadóm rántotthús versenyére érkezett pályamű receptjét hallottam és szinte azon nyomban elkönyveltem magamban,hogy ezt pedig ki kell próbálni.
A tett halála az okoskodás, ezért hamarosan el is készítettem.
Hozzávalók: karajszeletek, tojás, liszt és egész mákszemek.
A karajszeleteket kiklopfoltam és besózva állni hagytam.
A szokásos módon paníroztam annyi különbséggel, hogy zsemlemorzsa helyett mákszemekbe forgattam a hússzeleteket.
How Bizarre, how Bizarre - dalolta OMC 1995-ben
A köret fokhagymás zsíron megfuttatott, durvára laskázott spenót volt - Popeye is megirigyelhette volna.
A húst a szokásos módon megsütöttem és tálaltam.
Finom. Érdekes. Lesz máskor is.
Hűha a köbön! Hát nem is tudom.... Erre az ötletre tuti senki nem gondolt! ;-)
VálaszTörlésMi is teszt-adaggal kezdtük :)
TörlésHűűűű! Aki ezt kitalálta......
VálaszTörlésNem égett meg a mák sütés alatt?
Először nekem is elállt a szavam :) Nem, nem égett meg - szép lassú tűzön sütöttem.
Törléshasználtam már szezám magot, felaprózott napraforgó magot, tört mogyorót, zúzott zabpelyhet de mákot EDDIG nem :D legközelebb kipróbálom
VálaszTörlésmáris látom, hogy a kedvencem az a "mindenmagos" lesz, mákos szezámos kukoricapelyhes...
áááááá - ez az ötlet merénylet ebéd előtt! köszönöm
Törlés