Rántott hús. Megint. Ugye nem baj? Ezen a héten hús van hússal, mégpedig a rántott fajtából.
Kompenzáljunk egy kis zöldséggel. Mondjuk spenót? Spenót.
Sertéskaraj vékonyra ütöget = klopfol; sóz, pihentet.
Spenót levelenként megmos, szár letép, durvára vág. Ezt a tortúrát gyűlöl.
Robot üzemmód kikapcs.
A felaprított spenótleveleket összekevertem juhtúróval és egy kanálka tejföllel, majd mindegyik hússzelet kapott egy kanál tölteléket.
A húsokat összehajtottam; hagyományos módon paníroztam és zsírban kisütöttem.
Petrezselyem helyett apróra vágott spenótlevelekkel készített párolt rizzsel tálaltam. Jó volt, nagyon jó. Most egyenlőre megtöltöttük gyomrunk rántott hús rekeszét. Egyenlőre.
Na ez már igen-igen-igen, ide vele nekem! ;-)) De a mákos verzió még mindig elgondolkoztat....;-)
VálaszTörlés:) akkor 50%-ban jó voltam :)
TörlésNagyon ki kell próbálnom, köszi :) Eszter
VálaszTörlésRemélem Nektek is ízlik majd!
TörlésDe finom lehet, ki kell próbálnom, úgyis spenóthiányom van!:)
VálaszTörlés:) a spenóthiány enyhítésére ajánlok egy kis spenótot - ezek szerint itt a tavasz!
Törlés