2012-10-24

Felvágott helyett

Gyorsan elkészíthető a zsírban sült hús - a biztosan adalékanyag- és tartósítószermentes szendvicsbe való.

Felolvasztottam negyed kg sertészsírt, beletettem sülni fél kg felszeletelt tarját, 3 közepes fej hagymát és egy félbe vágott csípős paprikát.


Megpirítottam a hússzeletek mindkét oldalát, majd felöntöttem annyi vízzel, mely jól ellepte. Takarékra vettem a tüzet, így sütöttem-pároltam puhára.
Amikor már majdnem elkészült gyengén megsóztam.


Két tálba öntöttem hagymával együtt, hűtőszekrényben hűtöttem - reggelire, szendvicsbe nagyon finom.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a receptet,régóta keresem.A mai nap fogom elkésziteni.

    VálaszTörlés
  2. Örülök,ha segíthettem!!!! Biztosan finom lesz - a titok a lassú, gyöngyözve főzés

    VálaszTörlés