Gyorsan elkészíthető a zsírban sült hús - a biztosan adalékanyag- és tartósítószermentes szendvicsbe való.
Felolvasztottam negyed kg sertészsírt, beletettem sülni fél kg felszeletelt tarját, 3 közepes fej hagymát és egy félbe vágott csípős paprikát.
Megpirítottam a hússzeletek mindkét oldalát, majd felöntöttem annyi vízzel, mely jól ellepte. Takarékra vettem a tüzet, így sütöttem-pároltam puhára.
Amikor már majdnem elkészült gyengén megsóztam.
Két tálba öntöttem hagymával együtt, hűtőszekrényben hűtöttem - reggelire, szendvicsbe nagyon finom.
Köszönöm a receptet,régóta keresem.A mai nap fogom elkésziteni.
VálaszTörlésÖrülök,ha segíthettem!!!! Biztosan finom lesz - a titok a lassú, gyöngyözve főzés
VálaszTörlés