E sütemény receptjét a külföldi blogon találtam, bár ott citrommal készült. A rózsaszín grapefruit már a lekvár készítésnél is bevált, ezért lecseréltem a citromot.
A sütemény még január elején készült, a recept azonban szőrén-szálán eltűnt, de igyekszem megtalálni.
Ezért most csak a képek jöjjenek:
A tésztából gombócokat készítettem, melyeket porcukorba forgattam.
A sütiknek nem kellett volna ilyen "lapos pácsává" (ahogy Zalában mondják) terülniük, de túl sok grapefruit levet tettem a tésztába, így az elvesztette a tartását.
Az íze pompás, gránátalmás grapefruit lekvárral mesés.
Hú, ez finom lehet! Nem olyasmi, mint a csokis pöffeteg, csak csoki helyett grapefruittal? Én egyébként vevő lennék a receptre!!! :-)
VálaszTörlésFinom, de csúnya - mármint az enyém. Az eredeti recept mellett a fotón hasonló volt, mint a csokis pöff. Kutatok a papírkáim között ...
Törlés