Z imádja a tésztát; hosszú évek kemény munkájával velem is megszerettette. Sajtos tészta mehetne nála két-háromnaponta. Most is így történt.
A hagyományos sajtostészta azonban kapott egy csavart.
Nem, Kedves Vicces Olvasó, nem fém csavart; nem az volt a cél, hogy nevezzünk a "ki töri ki előbb a fogát" versenyen.
A csavar az volt, hogy zsíron saját készítésű ételízesítőt futtattam meg.
A megfőtt tésztát összeforgattam az ételízesítővel; a tányéron reszelt kecskesajttal (pecorino romano) szórtuk meg.
A sajtos tészta másik dimenziója nyílt meg.
Amennyiben valaki szeretné kipróbálni az ételízesítőt, még kapható.
Hmmmmm....kecskesajtos....fincsi! És persze ezerszer jobban hangzik mint a fémcsavaros változat!! :-DDD
VálaszTörlés:) köszi Zsuzsa :D
VálaszTörlés