... és zöldsége is persze.
Ma hajnalban már deres volt a határ - a búsuló betyárról pontos információm nincs.
Elkészült már a legtöbb idei szépség, a nagyon nagyja munka már mögöttem van.
Amire büszke vagyok:
Padlizsánkrém - idén készült először üvegbe zárva, hirtelen ötlet materializálódott formája.
Felhasználás: előételként pirítóssal, nyers zöldségekkel mártogatósként, vagy kanállal hedonistaként magunkba tömve.
Marinált sült csípős paprika - a házi használat kiterjesztése; egy kis melegítő csípősség a téli napokra.
Felhasználás: sült és grillezett húsokhoz, burgonyához vagy szendvicsre. Gyerekeknek óvatosan!
Napon szárított paradicsom pesto - a szárított paradicsom továbbfejlesztett kishúga, töményen hordozza magában a nyarat és a napsütést.
Felhasználás: előételként pirítóssal, tésztaételekhez szósz alapanyag, sajttal tálalva finom falat.
Paradicsomlekvár - a választás megnehezítése miatt piros és sárga.
Felhasználás: reggelire vajas kenyérrel, pikáns sajthoz akár előételként.
Körtelekvár - újítás, hirtelen jött ötlet, amit nem bánunk.
Felhasználás: reggelire vajas kenyérrel. Cukrot tartalmaz, ennek ellenére kecske sajttal akár ...
További is van, mondjam még?
Igeeeen! :)
VálaszTörlés:) ok
TörlésCsupa finomság!
VálaszTörlés