Elkapott a gépszíj. Ismét. Potyogott még néhány birsalma valamint megmaradt 3 szem cseresznyepaprika az ördögcsók készítésekor.
Nosza, tettem egy próbát, amit nem bántam meg.
A már cukrozott birsalmapéphez hozzáadtam 3 magozott, apróra vágott cseresznyepaprikát és tovább főztem.
Hideg vízzel kiöblített tálkákba töltöttem, szikkasztottam.
A teszthez kecskesajtot választottunk. A kis korongok mindkét oldalát száraz teflon serpenyőben megpirítottam és két - két cikk csípős birsalmasajttal tálaltam.
Mennyei!
Nem tolakodóan csípős, épp csak halványan. Legközelebb mennek a magok is vagy chilivel próbálom.
Ezt jól összehoztad, szuper!
VálaszTörlésKöszönöm :)
TörlésAhhhh...igazi MuskátliBüfé-féle, fenomenális különlegesség!!! :)
VálaszTörlésZsuzsa - köszönöm :)
Törlés