Ez a hosszú címek hete. Bánja kánya, jól eltalált ízek keveredtek elő a lábosból.
Reggel 25 dkg marhahátszínt vékony szeletekre vágtam és csípős mustárba gazdagon beforgattam - irány a hűtőszekrény.
Este olajon körbepirítottam a mustáros hússzeletkéket, majd apródonként vízzel felöntve puhára pároltam. Sóztam, borsoztam és rövid lére sütöttem, majd felöntöttem sült paprika krémmel (pritaminpaprikákat egészben megsütöttem, hájukat lehúztam, csumájukat kiszedtem, botmixerrel pépesítettem).
Párolt rizzsel tálaltam.
Annyit mondok, bitang jól sikerült vacsora kerekedett belőle.
Nagyszerű étel! Finom lehet a paprikakrémmel.
VálaszTörlés:) köszönöm
TörlésBitang jól is néz ki ;)
VálaszTörlésKöszönöm :)
Törlés