2013-03-02

Grill szezon

Hölgyeim és Uraim, a Muskátli Büfében a grill-szezon-2013 megnyílt! 

Mivelismivelis? Tipp? ....
Nos - akkor elárulom - grillezett császárral - én kérek sűrű-sűrű-sűrű elnézést!

Tegnap bepácoltam a császár szeleteket a szokásos pácba (olíva olaj, mustár, bors, cecei paprika, szójamártás).

Ma este Z begyújtotta az idei első faszenes tüzet:


A bepácolt császár-szeleteket a forró borona tárcsán sütöttük meg.



Petrezselymes rizs és házi csalamádé kísérte az idei első grillezést.


A mai szuper napsütéses napot - hatalmas séta, kert rendezés - tökéletesen koronázta meg sütögetés. 

Isten tartsa meg jó szokásunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése