A következő vacsora-ajánlatnak most szezonja van - medvehagyma mindenhol.
A sajtos tészta pedig szinte kötelező a heti táncrendünkben.
Fodros nagykocka tésztát sós vízben kifőztem, majd zsíron átforgattam.
Egy maréknyi medvehagymalevelet megmostam, leszárítottam, apróra vágtam. Emmentáli sajtot lereszeltem.
A tésztát mindenki ízlése és vérmérséklete szerint a tányérján állíthatja össze, de nem számít szentségtörésnek, ha a háziasszony a zsíron átfuttatja a medvehagymát, erre kerül a kifőzött tészta, a reszelt sajt és a tejföl.
Zöldség a hasunkba, betegség a pokolba! Jó étvágyat!
Az idén még nem vettem medvehagymát, de most nagyon megkívántam. Mert egyébként imádom! Ha rámjön az ehetnék, akkor szendvicsbe, pogácsába, sajtos rúdba, mártásokba, húsokba...mindenhova belecsempészem:)
VálaszTörlésMég szerintem bőven lesz rá időd . ez a hó egy kicsit biztosan visszafogta őket.
TörlésJöhet:-) Reméálem hétvégén kapok eg ynag adag mevehagymát anyósomtól és akkor meg is csinálom! Zseniális:-)
VálaszTörlésEgyszerű - mi imádjuk.
Törlés